Виктория на колене пред Александра след „Ергенът“, умолява я за прошка!

2

Вики и Алекс могат да си стиснат ръцете след „Ергенът“, но дали ще го направят?

Победителката в „Ергенът“ Виктория Капитонова изненада всички, показвайки друго лице след предаването. Оказва се, че тя съжалява за агресивното си поведение спрямо Александра Гърдева.

Вики призна в ефира на БТВ по време на „Преди обед“, че съжалява, че е заляла Алекс с джин и ако има възможност, би й се извинила. Това е шок за всички, които видяха какво представлява рускинята по време на излъчването на „Ергенът“.

28-годишната инфлуенсърка се опита да се отрече от това, което показа в предаването. Тя заяви, че всичко е било състезание и шоу, затова се е държала така.

Виктория дори каза, че ако я поканят за обща реклама с Александра, ще я направи без никакъв проблем, защото била професионалист.

Рускинята се опитва всячески да си върне имиджа, след като зрителите на „Ергенът“ я сринаха и жестоко й „бръкнаха“ в джоба. След множество докладвания Вики изгуби Инстаграм профила си, от който се издържа. Освен това ангажиментите й в рекламата рязко намаляха след непристойното й поведение в предаването.

По отношение на Виктор рускинята каза, че никога не са пробвали да имат връзка. И двамата били наясно, че всичко е само за екран и не са един за друг в реалния живот.

2 коментара
  1. Mar казва

    Виктория няма чувство за вина, защото е научена, че щом нещо е направила, значи е трябвало и никой не може да й държи сметка. Явно и родителите й, са си патили от характерчето й или от тяхното възпитание, защото просто ги НЯМА никъде, никога, каквото и да се случва с нея, не се показват, тя не ги споменава..

  2. Снежа казва

    Алекс не и прощавай тя показа пред всички колко е долна човек никога не се променя

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.