Майката на Виктор трябва да каже дали Александра е за него!

Ергенът Виктор слуша най-много майка си и именно от нея зависи дали ще потръгне връзката му с Александра Гърдева. Той чака да види дали жената, която го е родила, ще одобри Алекс за негово гадже.

Психоложката не успя да се запознае с майка му в предаването. Възрастната жена се включи в „Ергенът“ на финала, но Александра току-що беше напуснала шоуто. Така майката успя да се срещне само с Виктория Капитонова и Дениз Хайрула.

Според слуховете тя не е харесала нито една от двете и е в основата той да отсвири и двете след предаването. Вики спечели, защото трябваше да има някакъв финал, но още на екран се видя, че Виктор не гори от желание да започва връзка с нея.

Рускинята обяви наскоро, че двамата дори не са опитали да бъдат гаджета след „Ергенът“. Това загатва, че финалът е бил нагласен и той изобщо не си е падал по нея, но я остави до самия край.

С Алекс нещата са по-различни. Там има доста по-голяма химия помежду им, но майка му има последната дума. На нея й трябвал поне месец, за да опознае хипнотерапевтката и затова Виктор още не бърза с обявяването на новата си връзка.