В топ форма само 2 месеца след раждането е красивата моделка Моника Цветанова – снаха на покойния мафиотски бос Милчо Бонев-Бай Миле. Половинката на Милчо Бонев-младши роди на 23 март момченце по естествен начин и веднага след раждането започна с тренировките.

Днес, 2 месеца по-късно тя се похвали с перфектно тяло, плоско коремче и стегнато дупе, благодарение на ежедневни тренировки и разходки в планината. Моделката винаги е била привърженик на здравословното хранене, а в социалната мрежа често дава съвети за правилни тренировъчни режими.

Моника все още крие личицето на детето, но вече все по-често го показва в мрежата. Преди месец тя направи богата погача, която столични клюкари определиха като малка сватба.

Цветанова не е разкрила и как се казва първият внук на Бай Миле, но според запознати е кръстен именно на дядо си и баща си – Милчо Бонев III.

Убийството на Бай Миле през 2004 г. е смятано за едно от най-зрелищните – маскирани килъри влизат в популярен столичен ресторант и разстрелват на място шестима души, сред които и Милчо Бонев – боса на групировката СИК. Освен син, той има и дъщеря – Йоана Бонева, която живее в чужбина.