Първото дело за тормоз спечелено от мъж сред известните: Джони Деп спечели !

1

Амбър Хърд ще плати 15 млн. долара

След дълги месеци и години преди това публични обиди, обвинения, множество съдебни изкове и ходене по всякакви инстанции, края дойде и Джони Деп изненадващо спечели. Мнозина са щастливи, припомняме, че по време на дългите им събедни дела, течеше и паралелна медийна кампания. Деп, който първоначално загуби много от репутацията си и редица кино ангажименти, с ечение на времето реши да споделя своята позиция и представи себе си като жертва на лъжи от страна на Амбър. В последно време милиони последваха призивите му в мрежата за невинност и реално дали под обществен натиск или заради събраните доказателства, но той спечели делото на насилие. Амбър Хърд се оказа от жертва в манипулатор, който иска да съсипе финансово и социално Джони Деп. Много женски организации са притеснени от факта, че сега много жени, които са жертва на насилие сега ще се чувстват уязвими и се тревожат за правата си.

Според някои анализатори Джони е спечелил с добро медийна кампания и с това, че неговата адвокатка прие идеята всички детайли около делото да се развиват пред медии и общественост. В началтоо това изглеждаше нелипо и налудничаво, но накрая се оказа вярна стратегия и Амбър бе призната за опит да съсите репутацията му. Тя трябва да изплати на бившия си цели 15 млн. долара, които нейните адвокати признаха, че няма. В редица моменти Амбър не просто се злепостави а и много хора я приемат вече за много нестабилна и истерична в живота личност, която не с еконтролира, излязоха наяве много уличаващи я действия и моменти. Днес тя излиза от това дело много повече загубила не само финансово, но и като имидж. Припомняме, че Деп беше признат за виновен на Острова, където се води първото дело, докато в САЩ, той е прецедент в подобен казус и мъж печели подобно съдебно дело.

1 коментар
  1. Blondie казва

    Не, просто Джони няма една бръчка от злоба и винаги е живял открит живот със своите недостатъци . А лъжата на другата страна стана очевидна.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.