Сводниците им се отчитат на висши ченгета у нас, украински хакери качват обявите в нета, организират онлайн канал за заявки

Красотата на украинските проститутки, пристигнали в България като бежанки от войната е ангелска, пропорциите - на газела, а уменията им са като на най-изкусните гейши, хвалят ги клиенти. Русите мадами изгониха бг-бръмчалките от леглата на олигарси и политици. Сутеньорите им цакат с тройни тарифи, но клиентелата не секва.

Украинки монополизираха пазара на нежна плът по морето

Поне 30% от украинските разпоретини са под 18 годишна възраст. За разлика от местните, чиито паспорти редовно се проверяват от ченгетата, девушките минават метър и никой не търси отговорност защо 13-14 годишни се пускат “на пазара”. Както може да се очаква, вносната стока удари родната и клиентите отказват да наемат нашенки за креватни забавления. Въпреки, че вървят атрактивни промоции от типа “цяла нощ на цената на два часа”, мющериите са кът и капризни. Мургавелките са тотално под чертата и босовете им ги командироват на магистралата. Миските, които до неотдавна минаваха за вип ескорт, вече са “среден персонал”, но и те не могат да отворят портфейла на мераклиите.

Украинки монополизираха пазара на нежна плът по морето - Снимка 2

Не така стоят нещата с украинските сенчести бизнесмени. Те вече плащат на висши ченгета и служители от агенцията за бежанците за да правят параван на блондинките от Киев, Одеса и други точки на размирната им родина. Украинските хакери пък са създали специални канали в Телеграм и други приложения и платеният курварлък върви на яки обороти. Маскирани като “частни обяви”, малолетните пачаври и какичките им са част от непоклатимо ОПГ. “Здравейте, казвам се Олеся, аз съм ИСТИНСКИ фитнес модел, който току-що пристигна в България, за да ви покажа цялата си красота и чувственост!! Най-луксозният украински модел. Аз съм 100% като на моите снимки!! Да, цялото това невероятно тяло и красиви извивки съм аз!!! Елате и се уверете!!! Мога да гарантирам, че не са много като мен!! Така че нека те заведа в рая!! Мога да дойда с вас за компания или бизнес срещи, вечеря!

Украинки монополизираха пазара на нежна плът по морето - Снимка 3

100% медицински контрол!

100% анонимни! Обадете ми се сега или ми пишете, за да си прекараме страхотно заедно. Имам апартамент в центъра на София!

Мога да ви посетя на вашия терен или хотел!" - офертира руса украинка, която определено си знае цената.

Украинки монополизираха пазара на нежна плът по морето - Снимка 4

А тя никак не е символична. Час стандартен секс започва от 4 стотака, аналното проникване върви двойно, а 60 минути пълна програма се търгува за хилядарка. То включва свирка с или без кондом, сочно украинско дупе, анилингус, изпразване в устата или на гърдите, пенис колан и “строга господарка”. За цяла нощ екстри тарифата скача на 2500 лв. И това са цените “за народа”, където професионалистката е представена като непритенциозно момиче, бягащо от войната. Профи моделките, танцьорки и фитнес треньорки вървят с 500 лв. над стандартните тарифи, а непълнолетните се продават за 3 бона твърдо на час. Сред най-екзотичните обяви е “секс с девствена украинка”, но той е само за топ баровци и услугата се предлага директно в дома на перверзника. Всъщност хубостниците изобщо не са “честни”, но били пращани в известна гинекологична клиника, където докторите им зашивали ципите на конвеир срещу 600 лв. Така всяка седмица се пускали като “първа цедка” докато българските момичета гладуват без оборот.

Източник: mreja.bg