Мария Тарашманова няма нищо общо с участничките в „Ергенът“!

Виктор Стоянов прекара два месеца и половина сред изкуствени и като поведение, и като външност жени, а се оказа, че обича естественото. Мария Тарашманова, която в момента топли леглото му, е горда с факта, че изобщо не прилича на Александра, Виктория, Дениз, Благовеста или която и да било от героините на „Ергенът“.

За разлика от гореизброените, Мария не си слага никакъв грим, което е шокиращо за 21 в. Тя е без корекции по лицето и тялото, което също е странно за днешно време.

Припомняме, че психоложката Алекс например почти не се показваше пред камерите без грим. Особено на коктейлите тя се появяваше с изключително тежък грим, който дори на моменти плашеше.

Рускинята Виктория пък бе оприличена от мнозина на бобър заради захапката, която има. Зъбите й са леко притеснителни за жена, която твърди, че е красавица.

Дениз дори не бива да се коментира. Тя е съвсем различен човек с и без грим. Дори и родната й майка може да не я познае, когато реши да си „цапа“ лицето.

Оказва се, че всичко това Виктор го е забелязал и неслучайно не избра нито една за свое гадже след шоуто. Единствено с Александра поддържа някакъв контакт, но той е само на приятелска основа.

Връзката му с 25-годишната Мария изглежда сериозна. Девойката помисли, че ще се скрие от медиите, защото не е известна и не афишира любовта си с Виктор, но не й се получиха нещата.