Нина и Боби злорадстват за развода на Мая и Митко!

„Пиленцата от Монако“ са щастливи, че семейството, с което се размениха в „Смени жената“, се е разпаднало. Митко и Мая вече не са заедно, призна самият участник от първия сезон на „Фермата“ в социалната мрежа.

Епизодите с двете двойки в „Смени жената“ бяха излъчени наскоро по БТВ, но всъщност са били заснети преди малко повече от 2 години. Затова това, което се видя на екран, а именно голямата семейна идилия при Митко и Мая, вече не е актуално.

Женското „пиленце“ Нина не пропусна да уязви разделилата се двойка. Тя е щастлива, че се е разбрало, макар и късно, че тяхната любов с Боби Манекена е много по-истинска, отколкото е била тази на конкурентите им в предаването.

Нина и Боби отнесоха здрави критики от зрителите на „Смени жената“ заради поведението си и изказванията си, че обичат да живеят в лукс. Мнозина дори ги определиха като измамници, които се правят на богаташи, а изобщо не са такива.

Ето защо сега Нина е доволна от раздялата на Митко и Мая, които пък получиха народната любов и всички ги хвалеха колко сплотено семейство са.

„Видя се кой колко струва. Те, „перфектните“, се разпаднаха, а ние с Боби се обичаме все така силно“, пише Нина.

Тя и съпругът й се преместиха в Монако. Там Нина работи като рецепционистка, а Боби превозва богаташи от летището до хотела им. Те твърдят, че живеят напълно безплатно там, тъй като техен приятел арабин им плащал престоя в хотела.