Перфектните отношения между Джулиана Гани и новото й гадже се пропукаха

Гаджето на Малката Джулка й спретнал чутовен скандал, доверяват свидетели. Полицаят от старопрестолният град пристигнал скорострелно на снимачната площадка, където актуалната му любима участвала във видео. Тя била част от екипа на Силвър, който снимал песен за ливанската порнозвезда Миа Калифа.

Теодор Гецов бил бесен  и не искал да дели дългокраката плеймейтка и инфлуенсърка с други.

„Беше страшно. Полицайчето така се развика, че направо изправи на нокти всички. А Джулиана само мигаше на парцали. Каквото и да си говорим, на нея не може да й се вярва. Както обича, обича и изведнъж зарязва любовта на живота си. Направо си е Благо Джизъса в рокля“, коментират свидетели.

Силвър обаче проявил благоразумие и заявил на развилнялото се ченге да остане на снимките, за да види какво се случва. Той уверил униформения, че няма нищо между него и гаджето му, но Гецов дълго време пръхтял като разбеснял се бик.

Все пак Джулиана Гани има два брака зад гърба си и определено няма никакъв проблем да сменя партньорите си. Заради което полицаят не бил уверен в чувствата на любимата си и не я изпускал от поглед. Той дори настоявал тя да не се мятка по снимки и фотосесии, но нямал  и средствата, за да й осигури луксозния живот, на който дългокраката манекенка била навикнала.

Източник: Лупа.бг