Ева Георгиева продължава с небивалиците си след „Ергенът“!

Певицата от „Ергенът“ Ева Георгиева не остави много силно впечатление в предаването, но за сметка на това не спира да приковава погледите към себе си след шоуто, макар и с излагации.

Оказва се, че 28-годишната певица, която никой не беше чувал преди „Ергенът“, вече се счита за звезда. Това можем да заключим от думите й в социалните мрежи.

Ева честити рождения ден на колежката си Диона, с която се познават от много години. Двете са се изявявали заедно и в друга професионална сфера, а именно тази на разкрасяването.

„Обичам те от времето, когато бяхме обикновени момичета… фризьорка и маникюристка.. Честит Рожден Ден, Диона - Деси - любимо близначе“ - написа Ева.

Тук бие на очи „обикновени момичета“. Очевидно Ева счита себе си и Диона вече за големи звезди, които не са част от „обикновеното“ общество.

Диона показа големи комплекси на тази тема по време на участието си във „ВИП Брадър“ преди 4 години. Тогава тя разкри как е работила на рецепция на хотел за 500 лв. И било ужасно, а сега живее охолно, защото е известна.

Ева участва в „Ергенът“ също единствено за слава. Тъй като тя не успя да пробие с песните си, реши да го направи с риалити предаването. След излизането от шоуто разкри, че има гадже, с което уж по време на снимките не били заедно.