Жерар Пике така и не се ожени за Шакира, но може да го стори с изкусителка от Пловдив!

Любовницата на Пике, заради която връзката му с Шакира пропадна, вече крои планове за съвместното им бъдеще. Драгана Спасовска, която е родом от Пловдив, се надява да „върже“ футболиста, който и до днес никога не се е женил.

Драгана и Жерар имат връзка от години, но срещите им са периодични. Двамата обичат да се усамотяват предимно в Дубай, където са се и запознали.

Това не е първата жена, с която Пике изневерява на Шакира. Певицата и друг път е подозирала бащата на децата си, че й слага рога, но този път се убедила с очите си.

Спасовска обаче се зарадвала от развоя на нещата, защото Пике никога нямаше да напусне Шакира, ако тя не го беше хванала в крачка. Сега той вече е свободен мъж и любовницата му е свободна да мечтае за общото им бъдеще.

Българската девойка се надявала, че ще успее да накара Жерар да се ожени за нея, въпреки че 35-годишният футболист не си пада по брака. Тя обаче била убедена, че той не се е венчал за Шакира заради разликата във възрастта им (10 години).

„Аз съм млада, красива, секси, какво повече може да иска“, казвала си Драгана, убедена, че един ден ще бъде официалната жена до Жерар Пике.