Георги Мамалев влезе в болница

Комикът е закъсал със здравето и търпи болка и страдания. Феновете са в шок и силно притеснени за любимеца си. Само че болестта не е толкова тежка. Любимият артист не е пипнал опасния коронавирус, нито животозастрашаващо заболяване. Оказва се, че Мамалев страдал от ишиас и болестта се подлютила.

Звездата боледувал от нея от известно време, но пълно излекуване за болежките му нямало. Затова се подлагал на системна рехабилитация и облекчаване на страданията.

След два месеца Георги Мамалев празнува юбилей и 70-те си лета се надявал да ги посрещне в цветущо здраве, за да се почерпи с роднини и авери.

Мамалев се решил да постъпи в клиника за рехабилитация в известния ни курорт Павел баня, за да облекчи страданията си.

Това се случило след разговор с доктори, които били собственици на познатата клиника. С тях актьорът се запознал на свое представление. Добрата новина е, че комикът ще се лекува, без да даде и лев. По здравни пътеки звездата ни ще получи облекчение на страданията и дългогодишните си болежки.

Зевзекът не се колебал дълго, за да предприеме решителната крачка, особено след обещание да не остане и помен от страданието, макар и временно.

Мамалев щял да се радва не само на пълен комплект лечебни процедури, но и на всевъзможни екстри за лечението си.