Жанета Осипова започна брутално да прекалява с фотошопа!

То хубаво, че има програми, фотошоп и разни филтърчета за разхубавяване, ама е добре поне отчасти да сме запознати с пропорциите на нормалното човешко лице. Ей така, от обща култура, за да не ни се смее цял свят, нито да си лее куршум при вида ни. Този съвет се отнася за много нашенски уж светски гърли, а сега го даваме лично на Жанета Осипова.

Жанетка, мома 'убава, е напращяла от такъв мерак да се изкара неземно чудо, че си направи лицето на извънземно. Сами виждате острата му триъгълна форма и брадичката, с която спокойно можеш да пронижеш някого, като острие е. Е, наясно сме, че чак такова лице няма и се чудим кой им наля в главите тези критерии за "красота"?!

Другото е ясно и далеч по-безобидно - уголемени очи и устни, гладък тен... добре. Но пак се връщаме на брадата и лицевия овал, които са потресаващи. А най-интересното е реалната среща с тези мацки, които в нета са едни, а на живо коренно различни. Обзалагаме се, че някой може да добие сериозен уплах.

Що се отнася до любовния й живот, Осипова май си кукува сама, в очакване на Годо... така де, на принца. Навремето тя имаше взимане-даване с Христо Сираков, но както е ясно, това не беше любов, а забавление.