Зоран Петровски и Силвия Петкова проговориха за кризата във връзката си

Двамата били на път да сложат край на отношенията си, но любовта все пак победила.

Режисьорът Зоран победи в шестия сезон на „Сървайвър“ и отнесе награда от 150 бона.Но в суровите Филипини той шашна останалите участници с емоционалната си изповед за отношенията си с актрисата Силвия Петрова. Въпреки че имат син на пет лета, македонецът се притеснил силно, че актрисата ще го зареже.

Когато получил писмо от нея, в състезанието за оцеляване, треперел, докато го отвори. Бил на косъм да загуби семейството си. Това той разкри в телевизионно предаване по BtV. И то не заради кръшкане или някакъв тежък порок, а защото много работел и  като съвестен мъж искал да осигури максимума на семейството си.Работохолизмът обаче означавал по-малко да си е в къщи, след което последвало отчуждаване със съпругата му и неминуема раздяла.

„Истината е, че много работех, защото исках жена ми и сина ми да имат всичко. Но малко по малко това ни разделяше и отчуждаваше със Силвия“, връща назад лентата македонецът.

Актрисата не отрече, а потвърди казаното от мъжа си. Призна, че и сега имат скандали и търкания, но са достатъчно луди, за да превърнат кавгата в смях  и закачки.

„Сървайвър“ беше огромно предизвикателство, наложи се да се разделим за дълго, защото преди не сме го правили. Но каквито и спънки да имахме, преодолели сме ги и така ще е в бъдеще, защото настина се обичаме“, каза Силвия.