Попиляха Андреа: Комплексите са ти за сметка на акъла! (виж как я хванаха)

0

Андреа беше спипана за пореден път в лъжа!

За пореден път в лъжа относно визията й бе спипана Андреа. И то не от наблюдателни папараци, а от нейни фенове, на които явно отдавна им втръсна да бъдат взимани за канарчета от нея. Потребители във Фейса направиха колажче с надпис: „Хейтърите ще кажат, че е фотошоп“ на снимка на певицата, от която си личи цялата измама.

На самото фото виждаме бившата на Кобрата такава, каквато й се иска са бъде – тясно изпито лице с остра брадичка и фини, деликатни черти. Допълнени от сочни устенца и тънко носленце. Да де, ама на отражението й отдолу, върху масата, нещата са някак по-различни. Само че явно Андреа не е обърнала внимание, че муцуната й се отразява наполовина там.

Е, допустимо е. Като се има предвид колко зор видя след разкритието, че Кубрат Пулев е измайсторил дете на друга и то преди две лета, пък и го е признал… Знаем, че самата Андреа активира бомбата, обзета от ярост, ревност и обида. Сега вече може и да съжалява, че го е направила, но е късно.

Паралелно тя се опитва и да замаже излагацията от темата с признанията, че била влюбена и в нова връзка, но на това така и не вярва никой. Ще трябват поне фотографски доказателства и то не едно, за да убедят всички, че тя наистина е забравила боксьора и е продължила напред.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.