Крисия не беше публикувала нищо от рождения си ден!

Талантливото пораснало дете Крисия Тодорова преживя най-голямата трагедия в живота си, губейки без време татко си. Двамата се обожаваха, а Марин Тодоров си отиде от жесток инфаркт и то точно, когато Крисия участваше в "Капките". Тази драма показа колко сила се крие в малкото телце на тийнейджърката, която наскоро чукна 18, но не и личат (още си изглежда като дечко).

След шоуто, Криси се скри от света като дори не отиде на бала си. Тя качи снимки само от своето пълнолетие, което отбеляза само със сестрите и майка си. И после отново се затвори. До днес, когато най-сетне напомни за себе си, но по начин, който натъжи мнозина. Крисия качи своя снимка, на която е облечена в оранжево и е наистина красива.

Текстът над фотото обаче е двусмислен и накара феновете й да се замислят не говори ли тя за себе си. Крисия пише: "Толкова ми се иска да говоря с някого, но няма с кого, не намирам. Дявол да го вземе, аз се опитвам, правя всичко, за да се изправя отново. Но имам чувството, че пропадам като в бездна", гласят думите на Крисия.

Детето, което цяла България наричаше чудо, със сигурност ще се изправи и ще продължи, защото показа, че може. Показа също и че не се влияе от пошлостта и чалгата, както направиха мнозина, дори и нейни наборки. За което можем да й кажем само едно - браво, Криси!