Проби дъното! Фенове към Андреа: Разкарай си вмирисания п*рдялник от очите ни! (виж още)

0

Андреа вече изби всичката риба!

Е, няма такова изплискване на леген, просто няма! Отчаяната бивша пулевица – Андреа буквално „размириса“ мрежата, навирайки в преден план мазния си з@дник в очите на всички. Всеки има някакво чувство за естетика, за възпитание, за такт, за култура, но… явно певачката е оперирана от всички тях.

Теодорка Андреева счете за особено подходящо да пльосне тлъстия си, макар и обработен з@дник, като избра поза, в която де факто се е ог@зила пред потребителите. Разбира се, коментарите не закъсняха, а хората я направиха на нищо.

„Отврат си, ма! Гнус ме е вече от теб!“, „Да си махаш вмирисания п@рдялник от очите ни, че си жалка!“, „Егати пачата недоклатена, егати чудото!“, „На Кобрата медал трябва да му дадат и паметник да му вдигнат приживе, че те е търпял толкова години. Тоя човек е получил някакво психическо увреждане от теб сигурно“, тези и подобни коментари заляха певачката, но както винаги, в профила й се оставят единствено неколцината послушни фена, ръсещи хвалебствия.

Действително поведението на Андреа става все по-жалко и отчаяно, а от всеки неин пост ярко личи нуждата й от лечение на страховити комплекси. Само дето въпросните не се церят по този начин, напротив – така се задълбочават.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.