Новата булка на Благо Джизъса е за тотално съжаление

Както стана ясно, нашареният ритнитопковец кръшкал на Златка с новата си жена Полина, докато бе във връзка с нея. Но лъсна още една позорна истина за екс футболиста, чийто цип на гащите му е вечно разхлабен.

Нахиленият многоженец не кръшкал на Русата Златка само с една мадама, ами с цели две. Потентният мачо, дето прави деца на килограм и  после ги зарязва, едновременно кръшкал и с Мис България 2020. Перманентният кръшкач не спирал да сваля мацки в актуалните чалга клубове, където ходел със Златка Райкова. Сред една от момите била и миската Венцислава Тафкова.

Тя отговаряла на неговите стремежи и идеални за жена. Била под 25, наивна, млада и готова да му роди поредното бебе. Ако бе отговорила на неговите похождения, вероятно Мис България 2020 Венцислава Тафкова щеше да заеме мястото на актуалната му в момента и бременна Полина Спасова.

Така постъпи той  и с годеницата на Ицо Стоте манекенки-Биляна Евгениева, заради което покойния бизнесмен разтрогна годежа.

В тайна остава защо Златка Райкова е търпяла толкова дълго кръшканията на Благо и дали миската е причина семейството да се разпадне.

„Не ми се мисли какво  я очаква новата му и поредното бебе. С какъв акъл се хващат на този гелосан коцкар“, не спират да се дивят в мрежата.

Източник: Лупа.бг