Анита Димитрова не може да спечели семейството на Рачков!

В тотална немилост е Анита Димитрова и няма изгледи това да се промени. Моделката не успява в най-желаното от нея, а именно да се сближи с родителите на своя любим Рачков. Баба Станка и дядо Минко не я искат до сина си и туй то! Те бил старомодни хора, с патриархално възпитание и традиционни ценности, които смятали 27-годишната разлика във възрастта на Димитър Рачков и Анита за кощунство.

Отделно от това не вярвали, че тая засукана и тунингована гърла обича сина им заради самия него, а мислели, че се възползва от славата, връзките и парите му. "Митко ни е всичко, златен е той, но не е Ален Делон, нито е някой младок. Какво му е харесало това невръстно момиченце?! Гони си интереса сигурно, това е", разправяли възрастните хора пред свои познати, довериха източници.

Затова и не предпочели да обидят Рачков, но да не уважат поканата за рождения ден на Димитрова, която преди дни стана на 23 лазарника. Тя направи купон по женски в къщата на изгората си, а Рачков не я удостои с друг подарък, освен пищен букет китки. И терена, разбира се.

Знаем, че преди време комикът призна, че иска да има деца от Анита, която реално може да е негова щерка. Сигурно е обаче, че преди да му роди такова, тя ще иска да се види булка и с всичките му законови преимущества. Това е и другото, което тревожи родителите му и не им дава мира.