Габи от "Ергенът" се оказа сингъл, май шишкото я заряза!

Шишкото ли заряза Габи от "Ергенът", или тя него... Въпросът ще си остане отворен, макар да сме сигурни, че е първото - кой ще я води сега на тузарски почивчици из островите?!... Но пък при блондинката явно празно няма и тя моментално пусна заявка за нов мъж. Габито, която не знаеше що е АЕЦ, та си спечели прякора Габи-АЕЦ-а, излезе с обява в нета.

В нея тя заявява, че е свободна и отворена за нова връзка, но щяла да обърне внимание само на мъже, които си струват. Затова и Габи съобщи критериите си за сносен мъж, а онези, които не ги покриват, помоли да не я безпокоят. Та така, ето и какви са условията, ако сакате да станете мъжо на Габриелка.

"Търся някой, който е здрав, който е млад, жизнен, добре сложен и красив. Да има, както пълен резервоар, така и пълен портфейл. Иначе не ме заслужава и не ми трябва. Няма аз да обгрижвам и да хрантутя разни мамини синченца. Ако отговаряте на условията и искате аз да ви крася колата, дома и Инстаграма, обадете се", сподели Габито.

Сами се сещате каква вълна от кикот предизвикаха думите й и какви бяха повечето реакции на потребителите. Зевзеци я спукаха от бъзици, а някои по-грубички заявиха, че първо трябва да си смени фейса и да прочете една книга, пък тогава да иска какъвто и да било мъж, различен от овчар.