Мегз се самопровъзгласи за кралица, много станаха!

Във Великобритания кралицата е една, но в малка България скоро ще се падат по три на глава от населението. Не, не се бъзикаме! След като Антония Петрова неколкократно извили, че видиш ли, била Qeen, сега заразата се прехвърли на Мегз. Миглена Каканашева обяви същото от Дубай, само че уточни, че си била своя собствена кралица - една идея по-адекватно от Тоца.

Каква е тази мания за кралско височество, еле пък у нашенки от Перник и Раковски, не е ясно (а може би точно там се корени и причината). "Не ме гледай, че съм капелата, и аз съм от селата", се е казвало навремето. Сега пък всички драпат да се пишат от Ривиерата, Дубай или минимум столицата ни, а фенове се чудят що не се лекуват.

Та кралица Мегз се завърна в Дубай от кратка ваканция на Санторини, с която се похвали. Потребителите обаче я бъзикнаха, че щастието й не е било пълно, понеже няма мъж, а е ходила там с дружка - нещо, което самата Каканашева разкри. "Че то къде ще се найди мъж за такваз кралица?! Те принцовете отдавна се свършиха, останаха комай само конете", коментират в интернет.

Всъщност наистина Мегз е нямала сериозна връзка, откакто се махна от България и отпраши към Емирството. Злите езици шушукат, че богати чичковци в Дубай й помагат финансово срещу добра компания, но разбира се, никой не може да докаже това. Една кралица... опа - една Мегз си знае...