Марта все още не работи нищо, а си прави скъпи почивки!

Марта Желязкова, която стана известна чрез предаването „Ергенът“, беше сред многото жени там, които нищо не работят. Повечето участнички бяха издържани от мъже, а сред тях е и Марта.

Художничката обаче е разделена с бащата на дъщеря си от 2 години. Затова не е ясно как е успяла да си плати почивката в Малдивите, където се намира в момента.

Според някои слухове тя не е сама там и именно мъжът, който я придружава, е новият й спонсор, който плаща за всичките й прищявки. Как успява на 37 г. да си намира спонсори, наистина е чудно.

Марта не е работила нищо през живота си. Тя се е омъжила веднага след гимназията и от къщата на родителите си се е преместила в тази на по-възрастния си съпруг, който в продължение на 15 години я е издържал.

Интересното е, че дори сега, когато е разведена, Марта пак не си търси работа, а разчита на издръжката на бившия си мъж. Това говори за огромен мързел от нейна страна, тъй като тя очевидно се страхува да работи, а и на тези години е трудно да почнеш да работиш за първи път.

Разбира се, в някой магазин за хранителни стоки най-вероятно ще я вземат, особено след като вече е известна. Марта обаче е от жените, които предпочитат да са на чужда издръжка, вместо да си изкарват парите сами, пък било то и не толкова много пари.