Благой Георгиев и булката му станаха обект на жестоки подигравки!

В обект на жестоки гаври и подигравки се превърнаха Благой Георгиев и особено булката му Полина Спасова. Знаем, че двамцата се взеха в събота и се врекоха във "вечна вярност" - която за футболиста трае средно около година. Това всъщност бе и поводът за коментари и присмех към невястата му.

Потребители в нета не спират да се дивят, но не толкова на Благой, за когото е ясно, че страда от психично заболяване, наречено сатиризъм. При него мъжът просто не може да бъде с една жена и не може да си го държи прибран в гащите. Сатиризмът е мъжкият вариант на нимфоманията при дамите и отдавна психолози разкриха, че Георгиев трябва да се лекува именно от това.

Хората обаче са потресени от тъпотията и простотията на Полина Спасова, вече Полина Георгиева, която може да е от Велинград, но не е от Марс. И е чувала, и е чела легенди за любимия си. "Тая жена интернет няма ли, не е ли проучила Благо, преди да му пристане?! Или си мисли, че ще го промени, горката. Леле, колко е малоумна! Чак ми е жал и отсега виждам как ще я изрита след раждането на поредното отроче", пишат в мрежата.

А други коментират, че Полина може и да е с 20 лета по-малка от Джизъса, но изглежда негова наборка, че и дори сестра. С всичкия си тунинг и обилен грим, тя прилича на травестит според мнозина, които са категорични, че Златка Райкова е в пъти по-хубава от нея.