Елица Тодорова е на 44 години и още й е рано за лелка!

Помните Елица Тодорова или Елица на Стунджи, както си остана известна и до днес. Шампионите ни на някогашната Евровизия се разделиха отдавна и всеки си пое пътя с нова работа и нов партньор, а за отношенията си не обичат много да говорят. Докато обаче Стунджи си е същият и е лесно да го познаеш, то при Елица нещата стоят леко иначе.

Съвсем се окръгли: Виж Елица Тодорова преди и сега! (СНИМКИ)

Тодорова е още на 44 години и макар да не са 20, й е рано да се превръща в лелка. На това обаче я оприличават в нета, след промяната, която настъпи у нея. Ако не знаеш, че това е Елица, няма да ти е лесно да я разпознаеш, коментират потребители.

Вижда се, че певицата е трупнала поне едно десетина-дванайсет килца върху тялото си, което преди беше дори слабо и някои я съветваха да яде повечко. Е, очевидно тя е послушала съвета им (надяваме се да не става дума за хормонални или други ядове) и се е окръглила значително. Отделно от това май няма пари за гримьор, а на нея самата с четките не й се получава, ама никак.

"Талантлива е в музиката, но с женската част не й се отдава. Все пак е популярна личност и я съветваме да се стегне, да отслабне, а и да си намери поне един стилист и гримьор, на които да разчита. Че така, както се е подкарала, все по-зле става работата", коментират в нета.