Андреа Аксе беше засечена в интересна близост с Никола Симеонов!

Помним едрогърдата участничка в последния Хелс Китчън - чужденката Андреа Аксе. Която не знаеше добре български, но пък знаеше отлично как да завърти главите на мъжете във формата. Без шеф Ангелов, разбира се, който си остава твърд като стомана във верността към жена си Наталия. Е, Андреа не успя да се класира до финала на "Кухнята", но пък виждаме, че се е запознала с предишни участници от предаването.

Едрогърдата Андреа от Хелс Китчън ще провали връзката на колегата си Никола! (още разкрития)

Като Никола Симеонов, който беше финалист от втория сезон, а сега работи като шеф готвач при Гала. Двамата с Никола цъфнаха в мрежата на общо фото, на което Андреа се радва и гордее, че се е запознала с такъв готвач от класа. Разбира се, визията й е секси, както винаги, а и Никола е странно широко ухилен.

В нета веднага се появиха съмнения за познанството на двамата и докъде е стигнала близостта им като дори започнаха импровизирани облози кога Никола ще си легне с Аксето. Може би той е наясно с тях, защото побърза да заяви, че срещата им е случайна и досега не е виждал цицорестата си колежка на живо.

Тези оправдания прозвучаха малко странно, но са съвсем нормални при все, че Никола си има приятелка, с претенции за сериозна. Е, изгората му далеч не е така секси като Андреа, но изглежда интелигентно момиче... Нещо, което, за жалост, не е от първостепенно значение за мъжкия пол.