Рапърът Устата се изгаври със скандала на двете естрадни звезди!

Скандалът между естрадните легенди Кичка Бодурова и колегата й Панайот Панайотов вече трети ден е в устите на всички и повод за постове, майтапи и мемета в нета. Освен обикновените потребители, с цирка помежду им се заиграха и наши известни личности. Един от тях е рапърът Устата, който директно ги взе на подбив.

Иван Динев, както е името на Устата, е номиниран за годишни Голдън Мик награди и призова феновете да дадат по един глас за него. Направи го обаче по такъв начин, че директно захапа по-възрастните си колеги и отново изкара резила им на преден план.

"Моля да ме подкрепите, както можете, че да взема наградата. Защото ако не я взема (поради, разбира се, мижав интерес) ще започна пак да пея и не само това, ами ще направя веднага и дует с Панайот Панайотов. Знам, че звучи страшничко и да не речете после, че не съм предупредил. Ако искате да спасите Кичка и тя да спи спокойно, бутнете ме лекинко напред", написа Устата.

В действителност панаирът, който си спретнаха двете музикални легенди, бе повече от жалък и смешен. При това ставаше дума за пътните на Панайотов от 272 лева, които организаторите на бодуровия концерт отказали да платят от своя джоб.