Михаела Тодорова си навлече яки гаври и присмех в мрежата!

Помните ли плеймейтката Михаела Тодорова? Да, вярно е, че въпросните носителки на титлата и мераклийки за нея вече са повече от хлебарките, но уточняваме, че иде реч за Михаелчето, което беше блонди, а сега е брюнетка. И което реши, че видиш ли, може да стане и певица. Е, с песните няма славата, която си спечели навремето в "Черешката на тортата", където надуваше гайда така, все едно надува онова нещо на поредния чичак, но... има време.

Гавра: Попиляха плеймейтката Михаела Тодорова! (е, сама си е виновна - СНИМКИ)

Днес обаче Мишето напомни за себе си с фото от плажа, на което заедно със силиконовите прелести показа и крака, на които всички световни манекенки биха се оцъклили. Тодорова се е покатерила върху плажен бар и е разтегнала крак, чиято дължина е минимум метър и петдесет, метър и шейсет - без торса й.

Сещате се, че такова чудо няма, не и в нашата галактика, поради което тя моментално и чевръсто е осмяна от потребителите. Хората в нета не спират да я гъбаркат и да я молят да престане с опитите си с фотошопа.

"Михаелче, чедо, довери се на някой разбирач, който поне ще те направи да изглеждаш малко от малко истинска. Че това, което явно сама правиш, граничи не само с малоумие, но и с откровена липса на познания за човешката анатомия. То на всички ни се иска и да летим, ама не си прикачваме крилца на раменете", коментират потребители.