Антония Петрова не пропуска и ден, без да се похвали колко е глезена и обгрижвана!

"Аз съм кралицата на кралиците!", "Аз имам най-хубавия и обгрижващ мъж!", "Аз имам съвършения син и перфектното семейство!", "Аз и ние сме нИземни - завиждайтиии...!" - ей с такива сладки и умилителни постове, придружени с обилен снимков материал, заливаше Антония Петрова мрежата ако не всеки Божи ден, то поне през ден.

Но... о, чудо - от вече две седмици бившата миска не се е вясвала в любимото си виртуално пространство и не е декларирала колко е глезена, лигавена и доволна. И това, разбира се, е повече от странно, чак плашещо. Да вярваме, че Тоца е помъдряла и е схванала, че се е държала дебилно - абсурд! По-скоро има друга причина, която да я "запре" далеч от нета за толкова време.

Последната публикация е от 19 юни, когато се хвали как двамата й любими мъже са си купили АТВ. И оттогава нищо, тишина... Злите езици подозират, че се е случило това, за което всеки нормален подозира отдавна. А именно, че на Ивайло Батинков му е дошло до над гушата от цялата тази истерична показност и е теглил едни майни на благоверната си, а онази леко се е стреснала.

Другото, което е по-малко вероятно, е Тоца да е отишла да ражда, защото се говореше, че е бременна. И макар да не го признаваше публично, коремът й си личеше. Това обаче е по-малко вероятно, защото оставаше още време до раждането. В крайна сметка истината ще се разбере и то скоро, вероятно...