Милица Гладнишка често се шегува с фамилията си!

Фурията на нашия театър Милица Гладнишка е известна с това, че е над нещата и има завидно чувство, както за хумор, така и за самоирония. Тези дни в "На кафе" тя обсъди смело темата за диетите като разкри, че най-дебелият й период е като чукнала 85 оки. "Толкова бях дебела, че не можех да се обърна. Да, 85 кила не са кой знае колко, но ако си висок, а аз не съм. Страхотна бях", смее се Гладнишка.

Която често се шегува с фамилията си и обяснява, че почувства ли се гладничка, казва майната му на глада и режимите. Всъщност тя разказа за случай от далечното минало, когато била още на 16 и захванала лечебния глад на известната Лидия Ковачева. Трябвало да яде само по половин килце плодове и вода на ден. Милица обаче се бояла, че ако прекрати режима, ще надебелее и го правила цели два месеца.

"Да видите после как половин година нямах цикъл и какви ядове си навлякох. Това ми е и до днес урок, а като искам да сваля малко, просто спирам да ям тортички след 18 вечерта. А аз много обичам тортички и си ги хапвам, веднъж живеем, де", смее се актрисата.

Тя е убедена, че в края на краищата всичко е основно до ген и до това да не се прекалява с каквото и да е. "Всичко е нужно за тялото ни, дори и сладкото, защото то подхранва мозъка. Просто ограничавам порциите и гледам да не смесвам много въглехидрати в един ден. И най-важното - научила съм се да се обичам, но то май с тази любов или се раждаш, или не", смигва Милица.