Дара Екимова определено се е тунинговала!

Щерката на пиарката Ива Екимова потресе мрежата с последните си фотоси, на които е яко разпищолена. Младата амбиция се е пуснала полугола пред очите на всички като целта е ясна - да изглежда максимално секси и да разпалва фантазиите на загорелите мераклии. Няма как да е другояче при все, че облеклото й е откровено предизвикателно.

Дара Екимова се разпищоли: Пусна се яко напращяла в нета! (защо крие, че има силикон - СНИМКИ)

Друго обаче прави впечатление и това са огромните кълбета, които Дара е изпъчила. Бюст, с какъвто доскоро тя не можеше да се похвали и няма начин той да е пораснал просто ей така, от само себе си. Дарето не е и раждала жена, че да кажеш - да, кърмачка е и бюстът наедрява. Остава само едно обяснение и то е най-простичкото - силикон, бате!

Потребители отдавна я питат същото и я молят да си признае, в което няма нищо лошо. Младата Екимова обаче се прави на ударена като нито потвърждава, нито отрича това. В крайна сметка поведението й е странно, защото да се тунинговаш в наши дни е вече като "здрасти" и няма нищо специално и невиждано.

"Какво толкова ако си каже истината?! Така е по-смешна с това мълчание. Всички я виждаме как се е издула, а тя се прави на две и половина. Нелепо е. Ама... малка е още. Като й дойде акълът, ще стане човек", майтапят я в нета.