Наско от X Factor не е виждал това и в най-големите си кошмари!

Наско от X Factor преживя нещо наистина ужасяващо. Момчето, което събра очите на журито и зрителите по време на музикалния формат, не иска да повярва, че това е възможно. А най-притеснени са родителите му. Защото техният 17-годишен син, още ученик, стана обект на преследване от... възрастни жени.

Лелки от 45 до 60 години масово затрупвали Атанас Колев със смс-и и съобщения в социалната мрежа Фейсбук. Но не с майчинско възхищение, а с нездрава страст и мръсни помисли. Вече месеци наред Атанас Колев не може да се отърве от неприлични предложения, в които застаряващи мераклийки му предлагат пари срещу креватна гимнастика.

naskoДамите /друг е въпросът доколко те могат да се нарекат дами/, пращат на Атанас послания от сорта на "Премести се при мен!", "Обичам те!", "Ожени се за мен, ще ти бъде хубаво!", "Искам да родя децата ти", "Не пропускай шанса си, ще останеш доволен"... и ред други.

Особено настойчива е жена на 60 години, която упорито продължавала да твърди, че е заможна бизнес дама и ако Наско й стане гадже, тя ще му осигури шеметна кариера и ултра скъпи видеоклипове.

Всички тези неща са ужасяващи за Наско и родителите му, чиято най-голяма цел е момчето им спокойно да завърши училище. А самият рапър се чуди откъде му е дошло всичко това и кое в крайна сметка побърка лелите? Може би бананите?!....