Любимецът на тийнейджърките Атанас Колев се обясни в любов на красавицата от X Factor!

Невероятно, но факт! Стотици тийнейджърки реват и скубят коси от яд и ревност след като любимецът им рапърът Атанас Колев се обясни публично в любов на красавицата от X Factor Нелина Георгиева. Случката се разигра преди ден, когато Наско реши, че вече не може и не иска да крие чувствата си към Нели, видя Kliuki.bg.

Това, че между Атанас Колев и Нелина прехвърчат искри, стана ясно още по време на участието им в музикалния формат. Те обаче упорито отричаха и настояваха пред цялата страна, че са само много добри приятели.

[caption id="attachment_308777" align="alignright" width="285"]Атанас Колев и Нелина Георгиева са двойка официално! Атанас Колев и Нелина Георгиева са двойка официално![/caption]

Първото доказателство, че приятелството е прераснало в изпепеляваща любов, бе по време на концерта в мол Варна, където Атанас Колев и Нелина бяха снимани да се целуват в гримьорната, докато другите участници в концерта се изреждаха на сцената.

Снимката и видеоклипчето обиколиха социалната мрежа Фейсбук и предизвикаха множество коментари. Повечето от тях бяха доброжелателни, макар че се намериха десетки влюбени в Наско фенки, които очевидно иззлобяха.

[caption id="attachment_308778" align="aligncenter" width="300"]Толкова е сладко! Толкова е сладко![/caption]

Преди ден обаче всичко излезе наяве, след като Атанас Колев постна три редици сърчица на стената на Нелина Георгиева във Фейсбук. Той не написа нищо друго - нито изречение, нито дори една дума. Сърцата бяха достатъчни, за да изразят онова, което никакви думи не биха могли.

Малко по-късно същите редички от сърчица се появиха и на стената на Атанас Колев, а подателят, разбира се, беше влюбената Нелина. Момичето явно е много щастливо с любовта си към варненеца, макар че засега двамата я поддържат от разстояние, тъй като Атанас Колев учи във Варна, а Нелина е в Казанлък.