Най-сетне Глория успя не само в кариерата, но и в живота!

Близките на примата на поп фолка Глория са в истински екстаз, защото любимката им е по-щастлива отвсякога. Застигна я нещо невероятно и тя успя - не само в кариерата, но и в живота. А причина за това, разбира се, е любовта.

Глория е безумно влюбена и обичана. И нещо повече - тя вече официално е сгодена. За щастливото събитие съобщила развълнувана самата тя пред близките си хора и най-добрите си приятели, като с гордост показала и уникално стилния и красив годежен пръстен, избран от любимия й мъж.

[caption id="attachment_309104" align="alignright" width="300"]Глория го направи - сгоди се за голямата си любов! Глория го направи - сгоди се за голямата си любов![/caption]

Глория все още упорито отказва да назове името на половинката си, с която са заедно и се обичат още от 2010-та година. Единственото, което разкриха нейните приятели е, че въпросният мъж е един от най-известните музикални продуценти в България и е човек, славещ се с изключителни умения, разум и просперитет.

Не се казва още кога ще се състои и най-чаканото събитие, а именно сватбата на Глория и партньора й, но като нищо може да се предположи, че двамата ще вдигнат тост още тази година. Особено щастлива от новината е дъщерята на Глория Симона Загорова, която се разбирала повече от отлично с кандидат-татко си и двамата не пропускали повод да се видят и поговорят като първи приятели.

"Радваме се за Глория, защото тя е един изключително добър човек, но в любовта така и все не й вървеше. След шума около развода й с Илия Загоров, тя някак си се затвори в себе си и все не случваше на мъжа, когото търси. Днес обаче тя буквално сияе. Разхубавила се е и усмивката не слиза от лицето й. Ето какво прави любовта с хората - чудеса", радват се най-добрите й приятели.