Преслава е решила най-сетне да се раздели с миналото, което й тежи!

Преслава дълго време пазеше ревниво личния си живот и всичко, около него. Проговори и се отпусна едва сега, когато връзката й с Жоро Бирмата стана стабилна и с обещание за бъдещо развитие. Малко хора обаче знаят, че докато срещне истинската си любов, Преслава е била подлагана на не едно и две унижения. Най-голямото, но и най-добре платеното от тях било от "Господаря" й.

Източници от светския хайлайф и най-вече чалга средите обясняват, че под прякора "Господаря" е стояло името на видния любител на Пайнерките - бизнесменът Коко Динев, научи Kliuki.bg. Още преди да срещне настоящата си съпруга Емилия, Коко Динев се облажил с Преслава, която навремето беше доста сочно и апетитно парче.

[caption id="attachment_311707" align="alignright" width="212"]Преслава е била подложена на унижение, което иска да забрави завинаги Преслава е била подложена на унижение, което иска да забрави завинаги[/caption]

"Всички го наричаха "Господаря", защото беше ясно, че именно от аферите си с него, много от певиците успяват да прогресират в бранша, а и да си позволят по-сносен живот. За сметка на това обаче, нито една не е противоречила на "Господаря". И Преслава не прави изключение. Какво ли не я е карал да върши", разказват запознати с историята на Преслава и Коко Динев - "Господаря". Макар и на шега, прякорът на бизнесмена ясно показва какво е било заложено в мимолетните му връзки с поп фолк певачки.

По онова време Преслава претърпяла и най-голямото си публично унижение, когато Коко Динев я показал пред приятелите си в Гърция и настоял да се съблече и да пее само по бельо пред тях. И Преслава, разбира се, изпълнила нареждането, макар и да била бясна заради това.

След като я принудил да повтори "екзотичния" си концерт, Коко Динев счел, че леко е преминал границата, за което се реванширал с апартамент в Сандански и 40 бона в ръчичката на Преслава.

Именно тузарския си апартамент от Коко Динев продаде Преслава наскоро. Тя решила да загърби миналото си и лошите спомени с Коко Динев, затова се отървала от луксозното си жилище в южния град.