Слави Трифонов имаше голям грях към любимата си Мартина Огнянова!

Слави Трифонов за пореден път показа на всички, че е истински мъжкар. Който греши, но и знае как точно да изкупи вината си. Невероятният му жест бе насочен към любимата Мартина Огнянова, която близо две седмици бе зачезнала от "Шоуто на Слави" и дори екипът й намери заместничка. Защото не се знаеше дали изобщо ще се върне.

Въпросният период от време Мартина Огнянова прекара в родната си Варна, където размисли на спокойствие, а и реши няколко лични семейни проблема. Танцьорката си стегна куфарите, когато медиите гръмнаха със скандалната новина за тайната връзка между Слави Трифонов и манекенката Гери Дончева.

[caption id="attachment_312449" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов нарани Мартина, но самият той едва понесе раздялата им Слави Трифонов нарани Мартина, но самият той едва понесе раздялата им[/caption]

И макар самата Гери Дончева да излезе с опровержение на слуховете, начинът по който го направи, изобщо не беше убедителен. Като всяка жена, Мартина прояви ревност и реши да покаже на Слави Трифонов, че нищо не й пречи да зареже всичко и да го изостави. Това разказват хора от екипа на предаването, според които след напускането й, Слави Трифонов не бил на себе си.

"Не му беше лесно да се разбере с Мартина, но ето че това се случи и тя отново се върна в шоуто. Слави Трифонов е истински мъжкар и знае как да предразполага жените, особено ако държи на тях", коментират негови служители.

В крайна сметка се оказа, че Слави Трифонов не само върна Мартина Огнянова при себе си, но я върна с чисто нов джип "Рейндж Роувър" - досущ като неговия, че и по-луксозен. Но това била само първата стъпка, с която изкупил греха си пред танцьорката. След завръщането й, Слави Трифонов станал толкова кротък, че никой не можел да го познае. И угаждал на всеки неин каприз.

"Мартина е изживяла нещата много болезнено и е направила типичното за всяка жена, нуждаеща се от промяна - сменила е цвета на косата си и прическата. Тя обаче също обича Слави Трифонов и затова склони да му прости и този път. Оттам нататък вече нещата са в негови ръце и трябва много да внимава", убедени са колегите му.