Николета и Валери все по-упорито драпат за реклама и рейтинг!

Не са малко потребителите във Фейсбук, които буквално изумяха от поредната пиар постъпка на Николета и Валери Божинов. И ако това не беше документирано със снимка, надали някой щеше да повярва.

Но е факт - към днешна дата Николета и Валери се присламчиха не към кой да е друг, а лично към примата на фолка Ивана. Николета и Валери, заедно с малката си щерка Никол ухилено позират заедно с Ивана, дъщеря й и известна столична гримьорка, а до тях се мъдри голям червен куфар.

[caption id="attachment_314921" align="alignright" width="300"]Николета и Валери Николета и Валери се лепнаха за Ивана[/caption]

"Тия пък двамата Николета и Валери какво правят при Ивана?! И на нея ли се лепнаха сега, за да им вдига рейтинга? След като се скара с Азис заради глупостта си, Николета Лозанова сега се мазни на Ивана. Само дето тя не е толкова проста като онзи циганин и надали ще им се върже на глупостите", пишат потребители по форумите, докато умират от смях при вида на накипрените до Ивана Николета и Валери.

По всичко личи, че Николета и Валери искат да заблудят феновете си, че са били на почивка с певицата на народа, но това е вероятно толкова, колкото и сняг да покрие земята през юли. По-скоро двете групички са се засекли на отиване или на връщане от дадена дестинация и Николета и Валери не са пропуснали да се щракнат, за да се похвалят.

[caption id="attachment_314922" align="aligncenter" width="300"]Няма такъв смях - Николета и Валери първи дружки с Ивана Няма такъв смях - Николета и Валери първи дружки с Ивана[/caption]

Да не забравяме, че това е любим похват на Николета, която след снощната среща между Левски и Лудогорец не пропусна да се обясни в любов на "любимия мъж" и да постне сърцераздирателен фотос във Фейсбук.

[caption id="attachment_314923" align="aligncenter" width="300"]Николета и Валери позират след мача вчера Николета и Валери позират след мача вчера[/caption]

"Николета и Валери - каквото и да кажеш за тях, няма смисъл. Цялата страна вече ги научи, но за съжаление е Валери, който можеше да има стабилна кариера. Ако не я беше провалил заради глупавата си и суетна жена", пишат потребители, видя Kliuki.bg.