„Къртицата” събра непознати и ги направи приятели завинаги – почти като в казармата

„Къртицата” се оказа истинска казарма – мизеруваш, опъваш, намразваш някого до гроб...и като излезете сте първи дружки.

Доказателство за това се появи зад кулисите на „мащабната продукция” на Иван и Андрей. Докато останалите петима сиротни мъже се пробват да спасят безценните си левчета от „Къртицата”, звезди от настоящия и миналия сезон се съсипаха от селфита и чупки пред фотоапаратите си, видя kliuki.bg.

След като шоуто приключи и двамата „братя” отмъкнаха Голямата награда, това продължи с пълна сила, но...Звездите на вечерта се измъкнаха тихомълком. Малцина са късметлиите да се снимат с Къртица №2 – Емил Каменов, а още по–малко - с победителя в шоуто.

geri kartiindiraiva - kamenov

Жоро не можа да прегърне своята любима, която лекува опериран крак. Ивайла Бакалова беше посрещаната и изпратена с бурни аплодисменти, но не можа да изчака своя герой.

Явно участниците в „Къртицата” 2 все пак (и все още) са разделени на два лагера, защото така и не се появи тяхна обща снимка. За последен път бяха заедно – като семейство и отбор, когато Жоро и Сано доказваха качество и мъжество.

deyan karticakarty selfideyan kamenov

[caption id="attachment_315549" align="aligncenter" width="225"]Къртицата свърши Тони и Алина бяха сред малцината, които се докопаха до Къртицата[/caption] Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши Къртицата свърши

Участниците от първия сезон обаче нямаха техните грижи и са забравили лошите спомени, затова се забавляват като на среща на „набора”. Това се очаква да се случи на уморените и „разтърсени” герои. Като нищо ще си простят и забравят...просто трябва да наближи третия сезон на „Къртицата”.