Азис разтърси зрителите на предаването „Поверително от NL” с шокиращо признание Екстравагантният певец Азис се разплака прочувствено пред водещата Николета Лозанова, като спомена името на любовта на живота си

[caption id="attachment_316089" align="alignright" width="300"]Азис се разрева и избяга Азис се разрева и избяга[/caption]

Костинбродският славей Азис е по-влюбен от всякога. В студиото на своята „врагина” Николета Лозанова поп фолк певецът заяви, че не иска и не умее да живее, без да е влюбен. За първи път открито се разкри докрай, като призна, че изпитва изпепеляваща обич и иска да е нон-стоп до своята любов.

Тя носи името Велизар. Само като произнесе малкото име на човекът, който топли чаршафите и сърцето му Кралят на фолка потъна в сълзи и с рев побърза да напусне студиото. След като се успокои шикозният изпълнител се върна на мястото си в студиото и продължи да дава отговор на въпросите, които му задаваха.

Въпреки че режисьорите се опитаха да изтръгнат още признания и информация за него и Велизар Азис остана твърд като камък.

Азис не изпадна повече в подробности за личния си живот, а само допълни, че това е човекът, който е търсил през годините и е безкрайно щастлив с него. Заради тръпката в живота Азис с огромен мерак тренира, готви, чести, пере, грижи се и отдава себе си така, както прави всяка една влюбена жена.

Преди това изпълнителят на „На сърце си ми” пред жената до Ники Китаеца, с който Азис сключи предишен брак потвърди, че още пази пръстена от сватбата им, както и скъпи спомени в сърцето си. В откровен диалог той й съобщи, че сърцето му се късало, когато бившия му мъж се загаджил с нея и после заживели заедно. Фолк кралят разкри, че все още продължавали да си пишат с Китаеца във Фейсбук.

Последното му откровение тотално изненада жената на Ники Китаеца. Певецът бе категоричен, че вече има обеца на ухото и знае как да не се отнася и как да не наранява хората, на които адски държи. Открехна още една дълго пазена тайна за себе си. Поп фолк певецът каза, че твърде много се привързва към хората, но и че е държал лошо с някои, за да постигне това, което желае.

Атрактивният изпълнител пак поясни, че негов блян е съвместна песен с примата на българската естрада Лили Иванова. Със съжаление призна обаче, че най-вероятно това ще си остане просто една неосъществена мечта.