Петко Димитров май се отказа от образа на заклет джентълмен след тормоза на памперсите и нощното ставане

Петко Димитров подложи Преслава на унижение (без да иска?!).

Макар до вчера да се изказваше изключително внимателно и с необходимото уважение към бившите си, младият татко вече изневери на образа си на кавалер. Петко Димитров до скоро беше считан за еталон на „бивш” – винаги готов да каже добра дума за жените си, да помогне и никога не си е позволил и демонстрира и намек за лоши спомени.

Тежката грижа около бебето Доминик обаче не само са разказали играта на лъскавия му външен вид, но и на чувството му за такт, подозират от kliuki.bg. Петко Димитров ни в клин – ни в ръкав публикува възможно най-лошата снимка на едно от бившите си гаджета на страницата си във Фейсбук.

За някои това може да минава за реклама на участието на Преслава в клуба му, но дори и за феновете й кадърът е потресаващ! Дежурната Певица на Годината за „Пайнер” вече не само прилича на анорексичка в последен стадий на болестта!

Така и не се разбра официално каква е истинската причина Преслава да прилича на живи мощи, но гледката е меко казано, нелицеприятна! Щръкнали кости, изтощена като слама коса, краката на балерините изглеждат дебели сравнени с нейните – жива да я оплачеш!

[caption id="attachment_316316" align="aligncenter" width="199"]Петко Димитров унизи Преслава Петко Димитров рекламира участието на Преслава с най-ужасното й фото[/caption]

Както се разбра, състоянието й я докара до там, че да се излага системно на плейбек. Но никой не очакваше, най-лошата снимка, правена й напоследък, ще се разпространи точно от Петко Димитров.