Елена Кучкова плътно следва мечтата си – да стане Николета Лозанова като „порасне голяма”

Елена Кучкова има всички изгледи не само да настигне идола си Николета, но и да я размине!

Русата амбиция от село Черногорово се оказа доста смело и последователно момиче, убедиха се от kliuki.bg. За разлика от предшественичките си, Елена Кучкова не се свени да признава, че обича светския шум, че използва титлата „Мис Плеймейт” за трамплин към света на богатите и известните, и смята Николета Лозанова за свой пример за подражание.

Сладураната пет пари не дава за злобарите по форумите и пътно следва примера на госпожа Божинова. Николета ежегодно прави абитуриенти щастливи като им става дама на бала или става фея-кръстница за някоя Пепеляшка. Хубавата Елена Кучкова също придружи един щастливец в абитуриентската му вечер, но преди това щедро сподели с аудиторията снимки от своя празник.

[caption id="attachment_316528" align="aligncenter" width="300"]Елена Кучкова на бала си Елена Кучкова е била "УАУ"- абитуриентка![/caption] [caption id="attachment_316529" align="aligncenter" width="300"]Елена Кучкова на бала си Елена Кучкова - феерия в синьо![/caption] Елена Кучкова на бала си

Оказа се, че актуалната Мис Плеймейт е била истински трепач на бала си и също като Николета Лозанова е избрала тоалет в синьо с дълбоко деколте. Елена Кучкова обаче не само прилича на фолк-дива от началото на деветдесетте на миналия век, но и има убийствена прическа.

Елена Кучкова на бала сиЕлена Кучкова на бала си

Сладураната твърди, че тогава тези фризури били особено актуални, но и не се притеснява, че водещите в телевизията се смеят на избора й.

Не може да не отчетем, че бързо се е изучила. Може все още да е провокативна, но значително е подобрила вкуса си. Дори бележи по-впечатляващ успех на любовния фронт от идола си. Вместо футболисти и съмнителни типове, Елена Кучкова спи с млада политическа надежда!