Кубрат Пулев - Кобрата не беше споменавал за това досега!

Големият Кубрат Пулев - Кобрата разкри най-тежката драма в живота си, която преобърнала коренно цялата му същност. До момента боксьорът и дългогодишен приятел на поп фолк дивата Андреа не беше споменавал за това преживяване в живота си. И не, защото го крие от света, а защото не иска да връща кошмарните си спомени.

Днес обаче нещо го провокира да излее душата си и това е силното земетресение, което разлюля страната ни миналата събота. Оказа се, че най-големият кошмар и драматично изживяване на Кобрата е свързано точно с това, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_316540" align="alignright" width="300"]Кобрата Кобрата разказа за ужасяващия си спомен от детството, който не иска да преживее повече[/caption]

Кубрат Пулев - Кобрата се страхува панически от земетресения, тъй като като малък е бил свидетел на унищожителното земетресение в Стражица, което събори над 150 сгради, както на въпросното място, така и в околните му села.

Кобрата бил на зимен лагер в красивата Стара планина, когато трусът ударил. "Спомените ми са донякъде позаличени, но никога няма да забравя как се бях свил под стълбите на почивната станция, в която бяхме настанени и треперех - но не от студа, а от огромния и неистов ужас, който преживях. Имах чувството, че земята се разтваря под краката ми и всеки момент ще полетя към дълбините й. По-страшно нещо не бях и сънувал", признава Кубрат Пулев - Кобрата.

Гаджето на Андреа категорично заявява, че след съботното земетресение, няма да се прибере в България, докато не се убеди, че и последният вторичен трус вече е отминал. В момента Кобрата е в Германия, където нон-стоп тренира за съдбоносната си среща с Владимир Кличко.

"Нямате представа как се отразява новината за земетресения на шампиона. След като стана земетресението, Кобрата заряза крушата и часове наред ровеше в интернет да търси подробности и новини за случилото се в родината", потвърди и човек от щаба на Кобрата, пише Лайфстайл.бг.

"Дори леко да ме друсне някъде и полудявам, ако щете се смейте!", махна с ръка Кубрат Пулев - Кобрата и отсече, че остава в Германия, защото за нищо на света не иска да си припомня още веднъж драмата от своето детство.