Милица Гладнишка стана отдушник на оскърбения шоумен, който търпи само максимални оценки за персоната си

Милица Гладнишка горко съжалява за журирането си в „Като две капки вода” и причината за нещо това е дребна...и руса!

Пухкавата чаровница превзе сърцата на зрителите, но има поне един в държавата, който не само не я харесва, но я намрази до гроб. Къци Вапцаров се възползва от двусмислено изречение в оценката на негово изпълнение и ще я преследва като империалист, докато не започнат всички да му дават по 10 точки!

Дребничкият шоумен открай време вярва, че е жертва на зли сили и заговори на мастити продуценти като бившия му шеф в „Невада” или Слави Трифонов. Кой му завиждал, кой искал любовницата си да назначава... Във „ВИП Брадър” пък го тормозели, защото копнеели за неговата популярност и какво ли още не!

Къцамун се помири по един или друг начин с всички, но с Милица Гладнишка не ще, забелязаха от kliuki.bg! Като доказателство за страстните му чувства дори публикува нейно видео на страницата си във Фейсбук с коментар:

[caption id="attachment_316550" align="aligncenter" width="300"]Милица Гладнишка прави пародия на Азучена Много смешно! Милица Гладнишка била на щат при Къци![/caption]

Оказа се, че чаровната дива е била на щат в негово предаване и той благо й напомни за славните им съвместни проекти от едно време! Коментарите колко смешна и ужасна е Милица Гладнишка заваляха, а Къци мощно изрязва всеки дръзнал да му прави забележка, че прекалява!

Ако продължава да се държи като наранена примадона, Вапцаров рискува много. Първо Павел го атакува, после феновете му напомнят да не се държи като дете със забрана за сладолед...Нищо чудно докато той и Нети се борят за неформалното „Кой е по-по-най-”, някой трети да грабне колата!

Вижте с какво Къци се опита да засегне Милица Гладнишка!