Мика Стоичкова и Аръков се направиха на звездна двойка от Първа лига, но ги подозират в манипулация

Мика Стоичкова и Аръков се взеха двойка тип „Бранджелина” – разделиха се и направи „медийно коректно” обръщение чрез профилите си във Фейсбук.

Влюбените младежи не се сетиха (или си нямат) ПР-и и свършиха работата сами. Постовете им са почти идентични и от цялата работа излиза, че не липсата на любов, а наличието на амбиция ги разделя, видя kliuki.bg.

ivomika st

До тук добре, но публичното оповестяване на края на аферата „Мика Стоичкова и Аръков” предизвика преди всичко смях. Симпатягите хубаво се държат като публични личности, но далеч не са така популярни, колкото си мислят.

Иво Аръков има своите успехи, но още е в началото на пътя си. Мика пък е повече „дъщеря на баща си”, отколкото популярна дизайнерка или телевизионерка. Публиката доста се издразни на амбициите й да „звездее” и това си пролича в Денсинг старс.

В тази връзка се появиха и първите съмнения. При положение, че Камата даде благословия на скромното момче от Белослав, а щерка му има само месечен ангажимент за Световното – за каква раздяла заради амбициите говорим?!

Най-много да се окаже, че Мика Стоичкова и Аръков копира Ники Михайлов и Алисия. Двамата уж се разделиха интелигентно и без грозни медийни войни. После пък се събраха. След това точно на Първи април се разбра, „онова” прессъобщение било номер – да ги оставели на мира, докато същото време доста мастило се изписа.

Явно поне един от двойката Мика Стоичкова и Аръков болезнено се нуждае от ПР, за да не бъде забравен през лятната отпуска.