Мара Отварачката се пъне да обяснява защо вече не е „госпожа Андонова”, но истината е друга

Мара Отварачката не може с красиви приказки да прикрие грозната истина – не заради „липса на амбиции” вече е разведена жена.

Дребничката певица с гигантски амбиции и самочувствие душа дава да убеди не само феновете си на какъв невероятен мъж се радва. Дава й живот на принцеса, отглежда цялата й фамилия, грижи се хем да не работи, хем да има кариера...

Любимият номер на Мара Отварачката обаче е присвиването на огромни джуки и лаконичното изсъскване по адрес на бившия, забелязали са от kliuki.bg. Зарязала го, защото не го обичала, не искал да се развива (разбирай – малко му са кинтите) и само благодарение на прословутия Криси поддържали нормална комуникация заради Марая!

Истината обаче е болезнена, колкото и грозна – е, поне за Мара Отварачката. Човекът просто обича друга.

[caption id="attachment_317635" align="aligncenter" width="173"]Мара Отварачката завижда Красива двойка, на която никой не се присмива[/caption] [caption id="attachment_317634" align="aligncenter" width="176"]Мара Отварачката завижда Митко и Никол са във вечен меден месец[/caption]

Бившият Митко може и да няма финансови възможности, колкото Гущерови, но не е за оплакване. Вярно новата му половинка Никол може да не е постоянно в чужбина, колкото певицата, но се радва на истинското щастие.

Снимките на съпрузите са като реклама на брачния живот. Двамата са красива двойка и очевидно много се обичат. „Втората съпруга” Никол не получава присмех, а получава комплименти и заради избраника си, и заради собствената си визия.

[caption id="attachment_317637" align="aligncenter" width="187"]Мара Отварачката завижда и Капри са му по джоба[/caption]

Просто снимките от романтичните им пътувания до Тайланд, Дубай, Париж и Италия могат да накарат мнозина да се размечтаят, но не и Мара Отварачката.