Мария и Николета очевидно могат да си позволят най-скъпото, но не могат да си купят здрав разум

Мария и Николета превърнаха дъщерите си в карикатури.

Болезнено амбициозните провинциалистки от сега вменяват на децата си кое е „важното” в живота и ги карат да попиват маниерите им и начина им на живот, видя kliuki.bg.

Двенките дребни, но добре тунинговани фурии имат малко общо по между си. Мария и Николета имат прилична доза силикон, не позволяват и да погледнат мъж без възможности и...превръщат щерките си в свои умалени копия.

Марая на фолкдивата например с радост харчи парите на втория си татко. „Хриси” не само глези Мария, хрантути майка и сестра й, но гледа като свое чедото на любимата си.

Малката сладурана от сега общува на английски, има квалифицирана гувернантка и знае, че скоро ще отиде да учи в Швейцария. В цялата идилична картинка има един проблем – просташкия вкус на Мария!

[caption id="attachment_317845" align="aligncenter" width="225"]Прекрасно дете, прекрасни възможности...ако държим мама настрани Прекрасно дете, прекрасни възможности...ако държим мама настрани[/caption] [caption id="attachment_317847" align="aligncenter" width="300"]Шукар-обувки, които крещят "Хриси не е стиснат!" Шукар-обувки, които крещят "Хриси не е стиснат!"[/caption]

Марая може да има маркови дрешки и чанти като мама, но носи златни обувчици във форма на мишле! Гордата майка се изфука със скъпоценната придобивка и само поуките на Гущеров са я възпрели да напише и цената им.

По-зле е положението при малката Никол Божинова. Детенцето на Николета не само се радва на скъпи играчки, партита и екскурзии, но и от сега я вкарват в „занаята на мама”.

[caption id="attachment_317848" align="aligncenter" width="300"]Стои ли красиво на едно мъничко детенце да позира като кифла и то с прическа?! Стои ли красиво на едно мъничко детенце да позира като кифла и то с прическа?![/caption]

Горкото детенце цъфна във фотосесия, която доста напомня на такава, каквато е правила Николета. Дъщерята й се въргаля в леглото с черна балетна пачка, прическа с тупирани коси и прави „моделски” муцунки.

С домашен пример като техния какви ли ще израснат момиченцата на Мария и Николета?!