Новината за състоянието на Михаел Шумахер бе разпространена преди часове!

Извънредна новина за състоянието на Михаел Шумахер взриви света преди броени часове. Най-големите медии гръмнаха и моментално разпространиха вестта, че Михаел Шумахер вече не се намира в клиниката в Гренобъл.

Пилотът е излязъл от болницата, след като се случи чудото и той успя да преодолее тежката кома, в която беше месеци наред. Припомняме, че през декември миналата година Михаел Шумахер караше ски в красивия курорт във Франция - Мерибел, когато се удари в случаен камък на ски пистата, падането му беше фатално.

[caption id="attachment_317888" align="alignright" width="300"]Михаел Шумахер Михаел Шумахер излезе от комата и напусна болницата в Гренобъл[/caption]

Михаел Шумахер бе в пълна кома дълго време, а лекарите не даваха надежда за живота му, камо ли за каквото и да било подобрение. Благодарение на молитвите на семейството и почитателите му, и най-вече на силната му воля за живот, Михаел Шумахер успя да излезе от състоянието на кома и в момента започва рехабилитационната му програма за възстановяване, съобщиха германските медии.

Мениджърката на Михаел Шумахер - Сабине Кем, както и семейството на шампиона, отказаха допълнителен коментар относно здравето на пилота. Лекарите също не дадоха повече информация от тази, че Михаел Шумахер започва период на лечение и рехабилитация. Къде ще бъде тя обаче, засега остава в тайна.

Семейството и близките на Михаел Шумахер се надяват, че първоначалните твърдения на лекарите ще се окажат неверни и пилотът ще съумее да се оправи след страшния инцидент.

Както всички знаят, до последно специалистите бяха убедени, че дори да излезе от комата, Михаел Шумахер ще остане почти "половин човек", заради тежките увреждания в мозъка му, които може да не му позволят дори да говори и да разпознава близките си.

След чудото, случило се сега обаче, всички се надяват да се случи и второ, което да върне на света този Михаел Шумахер, когото хората познават и обичат.