Валери Божинов отново доказа, че е невероятен татко на малката Никол!

Уникални снимки на Валери Божинов и дъщеричката му Никол буквално взривиха мрежата. Лайковете под снимките валят като пороен дъжд, а коментарите са един от друг по-нежни и сладурски - също като лицата на двамата ни герои.

Безспорно малката принцеса Никол Божинова е любимка на всички със сладката си бебешка муцунка и приказна усмивка. А любовта между нея и татко й Валери Божинов явно е безкрайна, което личи само от един поглед върху тяхна обща снимка.

[caption id="attachment_317960" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов и Никол се обожават[/caption]

На последния им общ фотос, малката Никол Божинова се е сгушила в татко си, който я е взел на ръце, а личицето й издава невероятно щастие. По бръчиците, образували се под очите и страните на Валери Божинов става ясно, че в този момент той също се залива от смях. А кой ли е фотографът - майстор?!

Може би това е самата Николета Лозанова - прекрасната майка на Никол Божинова, която въпреки всички злобни клюки и слухове по адрес на семейството й, успя да докаже, че бракът й с Валери Божинов не е от ден до пладне и че любовта между двамата е все така жива, както и в първия миг.

[caption id="attachment_317961" align="aligncenter" width="300"]Запознанство с камилите Запознанство с камилите[/caption]

"Красавица! Толкова е хубава малката - взела е най-красивите черти от Николета Лозанова и Валери Божинов. Да е много здрава и страшно щастлива, защото е истинско бижу", пишат своите коментари потребители във Фейсбук.

[caption id="attachment_317962" align="aligncenter" width="292"]На морето с тати На морето с тати[/caption]

Наскоро Николета Лозанова и Валери Божинов бяха на почивка в Дубай, но не проявиха егоизъм, а взеха със себе си и двете си деца - малката Никол и сина на Валери Божинов от Алисия - Валерко.

[caption id="attachment_317963" align="aligncenter" width="300"]Не тръгвам никъде без любимото мече Не тръгвам никъде без любимото мече[/caption]

Момченцето видимо прекарваше страхотно с двамата, а с малката си сестричка не спирали да си играят и забавляват. По усмихнатите лица на четиримата си личи, че каквото и да е имало навремето между Алисия и Николета Лозанова, то със сигурност не се е отразило на отношението на НиЛо към доведения й син.