Мария Петракова се оказа страстна поклонница на пеещите мъже във фамилия Стораро

Мария Петракова може да се похвали, че е успяла там, където други се провалиха. Красивата любима на Фики Стораро е представена на рода и приятели, научи kliuki.bg.

Студентката от Пазарджик, която си изкарва джобни с моделстване и снимки на чалга-клипове, е тайнственото момиче, което завъртя главата на най-младата звезда на „Пайнер”.

Мария Петракова и Фики купонясватМария Петракова и Фики купонясватМария Петракова и Фики купонясват

Фики Стораро повтаря до втръсване по интервюта, че е сам-самин и иска да си има някой (може би по съвет на ПР-ите), но истината лъсна. У нас всеки се познава с всеки и е трудно да се скрие истината – особено, когато любимата ти иска да изкрещи „Той е само мой!”.

Мария Петракова публикува мили снимки от времето, в което са заедно. Двамата купонясват като всички млади по клубове, но сладураната присъства и на семейните им празници.

[caption id="attachment_319253" align="aligncenter" width="300"]Мария Петракова и Фики купонясват Нежната дама на бала на Фики[/caption]

Оказва се, че приятелката на Фики Стораро е вече представена на родата и то на тузарския му бал. Младежът отпразнува навлизането в света на възрастните с тържество, където бяха събрани всичките му колеги и близките от Шуменско. Незнайно как тогава беше пропусната дамата на Фики. Мария Петракова, за разлика от куп модни недоразумения на празника, беше изключително стилна.

Вниманието сигурно е било привлечено от куп популярни изпълнители и Евгени Минчев за капак. Красавицата обаче не е за подценяване. Младата дама се навърта около фамилия Стораро не от вчера.

[caption id="attachment_319254" align="aligncenter" width="212"]Мария Петракова и Фики купонясват Мария е фенка на мъжете Стораро[/caption]

Скъп спомен от коронясването й като красавица свидетелства, че Мария Петракова отдавна цени пеещите мъже в семейството на Фики.