Пророчицата Ванга е велика с това, че винаги досега е познавала бъдещето!

Страшно пророчество на великата Ванга излезе наяве и вещае големи нещастия. То се отнася до цяла Европа и в частност България, но Ванга е дала и точни указания как да се съхраним - друг е въпросът дали политиците ни ще я послушат.

Ванга предрича, че през нашия 21-ви век ще настъпи нова голяма война, която някои определят като Трета световна война. Тя ще започне от падането на Сирия, към част от чиито територии има претенции Турция.

[caption id="attachment_319961" align="alignright" width="300"]Ванга Ванга предрича началото на Трета световна война[/caption]

По време на тази война ще се случат наистина ужасни неща, тъй като в нея ще бъде използвало атомно оръжие. Много държави в Европа ще бъдат заличени от картата, ще има страшна мъка и смърт, казва Ванга. Според нея малкото оцелели от атаката на атомното оръжие, ще бъдат покосени от болести, вследствие от използването на това оръжие.

Въпреки че вещае наистина апокалиптични картини, Ванга опитва да успокои българите, че за нашата държава има спасение. Тя обаче категорично твърди, че България не бива да отваря границите си и да дава убежище на бежанците от Сирия, които иначе ще нахлуят в страната ни и ще я съсипят от грабежи и разхищения.

Хубавата новина от великата пророчица Ванга е, че през 21-ви век няма да има само войни, глад, болести и опустошения. В този век най-после учени ще намерят и произведат лекарствата срещу най-коварните болести като СПИН и рак. Друг е въпросът обаче дали фармацевтичните гиганти ще пожелаят да ги пуснат на пазара или ще ги укрият, с цел лично забогатяване на фона на човешкото нещастие.

Не на последно място, при война със Сирия, златото ще се обезцени тотално, а използването на ядрено оръжие ще доведе до дефицит на качествената питейна вода, казва Ванга.

Към момента Турция и Сирия все още водят дипломатични преговори и правителствата им са категорични, че не желаят война. Припомняме обаче, че досега поне пророчествата на Ванга са се сбъдвали винаги и именно това я превърна в един от най-големите феномени не само у нас, а и в световен мащаб. Дали и този път ще познае отново?!