Какво се случва с Райна, че й се отвори такъв апетит?!

Певицата Райна озадачи феновете си с новата си визия, която за жалост далеч не е перфектна. Явно в последно време Райна не спира да тъпче, вследствие на което се сдоби с откровени паласки и мощна задница.

На бившата на Константин обаче очевидно не й пука особено, тъй като вместо да се вземе в ръце и да започне диета, тя най-спокойно и сякаш самодоволно публикува снимките си във Фейсбук. Преди няколко дни Райна качи поредните си фотоси, на които е снимана обърната в гръб. Явно тя акцентира на дългата си и лъскава коса, но си е направила лоша услуга, защото точно на тези кадри паласките и задните й части изпъкват най-много.

[caption id="attachment_320224" align="alignright" width="300"]Райна Райна яде ли яде...[/caption]

Потребители във форумите не пропуснаха да се избъзикат с Райна и да предположат, че следващата дестинация на зачестилите й напоследък пътувания, ще бъде до Турция. "Нали знаете какви жени обичат турците - да има повечко какво да пипнат по тях. Райна сигурно ще си търси гадже в Истанбул, затова се е заела да се окръгли подобаващо", шегуват се потребители в мрежата.

Причината за напълняването на Райна обаче си остава загадка. Странно е, че певицата качва килограми, след като танците са нейната страст и тя не представа да танцува, пише Kliuki.net.

[caption id="attachment_320225" align="aligncenter" width="300"]Здрави паласки извади това момиче Здрави паласки извади това момиче[/caption]

Дали пък промяната в теглото й не е свързана с липсата на мъж до нея и съответно на мъжки ласки?! Истината е, че Райна е сама от много дълго време, което би се отразило пагубно на самочувствието и психиката на всяка жена, още повече, когато тя е млада, известна и красива.

[caption id="attachment_320226" align="aligncenter" width="207"]Преди време обиколката на ханша й бе далеч по-малка Преди време обиколката на ханша й бе далеч по-малка[/caption] [caption id="attachment_320227" align="aligncenter" width="200"]Райна определено се нуждае от диета Райна определено се нуждае от диета[/caption]

"Докато беше с Коцето, Райна никога не е изглеждала така. Може пък още да се вайка, че е заряза и се ожени за Надя, защото след него не е имала сериозна връзка. Време й е обаче да се вземе в ръце, защото по този начин нищо хубаво не я очаква. Най-много да си остане стара мома или да се преориентира към жените", подкачат я в мрежата.