Преслава и Георги Станоев-Малката Бирма вече не са двойка

Преслава окончателно се изнесе от къщата на милионерския син Жоро Бирмата. На поп фолк дивата Преслава й дошло до гуша от безкрайните изневери и купони на младока. Преслава навреме се оциферила, че Бирмата не става за семейство. Въпреки завидните финансови авоари и добри креватни изпълнение певицата разбрала, че младока не го бива за съпруг.

[caption id="attachment_320402" align="alignright" width="300"]Преслава и Жоро Бирмата се разделиха Преслава и Жоро Бирмата се разделиха[/caption]

Преслава дори върнала розовото супер лъскаво возило на Бирмата. Тя карала мощно Бентли, което й било дар от майката на гаджето й – Лили. Родителката била върла почитателка на вървежната певица от „Пайнер” и мечтаела неразумния си син да свие гнездо с нея, като я дари с дечица от певицата, разбра Kluiki.bg.

Властната му майка била категорично против похожденията на сина си, запивките с кръшни мадами, готови на всичко, за да изцоцат повече пари от разхайтения й син. Затова тя много искала Петя, както е името по паспорт на пайнерката, да й стане снаха. Но след двегодишната им връзка Преси осъзнала, че това не е човекът, с който е готова да преживее добро и зло в живота си.

Като совалка тя се изнесла от богаташкия дом на Жоро Бирмата и взела твърдо решение да продължи пътя си като необвързана жена, а след време да потърси щастието си при друг. След като двамата се разделиха, за да дадат шанс на връзката си, нещата така и не се случиха.

Бирмата е известен с избухливия си нрав и собственическото поведение. Предполагаше се, свобода означава доверие и вяра в човека до теб. Това обаче не се случи и след като се събраха отново, Георги Станоев пусна по петите на Преси своите копои. Това не донесе очакваното стопляне на отношенията, а напротив.

След като се разделиха, двамата шумно и поотделно празнуваха разлъката си. Бирмата купонясваше в луксозно заведение на Слънчев бряг, налазен от златотърсачки, по които похарчи много пачки.

Бившата му половинка пък за близа раните си в тузарския курорт Лозенец. Меракът да за формят семейство и да си народят дечица вероятно остана трайно в миналото.